Als goed viswater voor jou belangrijk is

Vrijdag, 12 mei 2017

De HVZ is onder sportvissers bekend om haar goede viswater. Dat willen we graag zo houden, maar dat gaat niet vanzelf. Dat kost aandacht en overleg. Daarom zijn wij op zoek naar een lid (m/v) dat het bestuur daarbij wil ondersteunen als

Coördinator Visstandbeheer

Een interessante, deels nieuwe vrijwilligersfunctie, die na een begeleide inwerkperiode zelfstandig kan worden ingevuld.

Je bent intern het aanspreekpunt voor de leden en het bestuur. Extern behartig je de verenigingsbelangen en werk je samen met andere visrechthebbenden en met water- en natuurbeheerders aan de visstand, het viswater en de visserij. Met als doel het behoud van een aantrekkelijke visstand voor onze leden.

Belangstelling? Meer informatie? Bel met voorzitter Wim de Vries 06 11 489 847 of stuur een e-mailbericht naar bestuur@hvznet.nl