Verslag Karper Koppel Wedstrijd.

Donderdag, 31 augustus 2017

Verslag karper koppelwedstrijd HVZ – LIV outdoor.

Voorheen ook wel bekend als de Nacht van Ten Broek.
In het weekend van 25-27 augustus hebben 8 koppels gevist voor de winst in een heuse karper koppelwedstrijd. Vrijdagmiddag werd er bij LIV outdoor geloot voor het steknummer. Er werd gevist in de Zuidervaart te Zaandam tot zondagochtend 10.30. Er werden in totaal 12 karpers gevangen. Direct na de wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats bij LIV outdoor. Na het tellen bleek dat 4 koppels zonder vis zijn gebleven. Zij mochten echter na de andere vier koppels die wel vis hadden ook nog een prijs uitzoeken van de prijzentafel zodat iedereen met een prijsje naar huis is gegaan.
De uiteindelijke uitslag is als volgt: HVZ Erelid Ton Moed en zijn zoon, Patrick, wisten 6 karpers te vangen. Ook vingen zij de grootste van 8600 gram. Zij waren daarmee dan ook de winnaar én mochten de prijs in ontvangst nemen van de grootste vis.
De 2e plaats werd bekleed door het koppel Piet de Dood en Gerrit Kamphuis. Zij wisten 3 karpers te vangen met een totaal gewicht van 8550 gram.
De 3e plaats was voor John Meijer en zijn vismaat Erwin met 2 karpers. Het gewicht van deze twee bleek nét onder het gewicht van de tweede plaats te komen namelijk 8500 gram. Volgens de reglementen werd de volgorde bepaald door het totaal gewicht. Mocht dat gelijk zijn dan bepaald het aantal vissen de plaats. Ondanks deze 3e plaats kregen John en Erwin toch ook nog een prijs voor de langste karper.
De 4e plaats was voor het koppel Rowan en Mike. Zij vingen één karper. De sfeer was prima, het weer werkte goed mee en men was tevreden. De deelnemers vonden het een zeer goed initiatief en hopen dat er volgend jaar weer een vervolg komt. Mogelijk zijn er ook nog wat sponsoren die een steentje willen bijdragen. Zo kwam Pim Starreveld van Pioneer Baits even langs.

Namens de wedstrijdleiding,Gerard ten Broek (LIV Outdoor) & Jorrit Hazen (HVZ)