De HVZ verdient een Commissie Roofvissen

Zondag, 28 januari 2018

In navolging van de succesvolle oprichting van de Commissie Karpervissen ziet het HVZ bestuur graag dat er ook een Commissie Roofvissen wordt opgericht.

Lijkt het je leuk om met andere roofvissers in contact te komen wedstrijden te organiseren of om uitleg te geven over bepaalde technieken tijdens een workshop? Meld je dan nu aan bij secretaris@hvznet.nl  voor kennismaking en nadere informatie.

Het is niet van belang dat je ervaring hebt met een commissie of het organiseren van een workshop, wedstrijden of iets dergelijks maar vooral belangrijk is dat het je leuk lijkt om dit met en voor andere HVZ leden te doen en kennis te delen over het vissen op alle soorten roofvis.
Daarnaast is het samenwerken in een commissie vooral gezellig en zeker als je iets gemeenschappelijks hebt. Meld je dus aan!