Bespaar €'s met een machtiging

Het aanmaken van acceptgiro's en de kosten die banken in rekening brengen voor de verwerking, heeft het bestuur genoodzaakt om voor het betalen van de contributie per acceptgiro, jaarlijks € 2,- extra in rekening te brengen. Dit bedrag wordt met ingang van 2018 verhoogd naar € 5,-.

Je kunt deze jaarlijkse extra kosten vermijden door de HVZ te machten de contributie voortaan per automatische incasso te laten innen. Wel zo makkelijk voor jezelf én voor de vereniging. En mocht onverhoopt het lidmaatschap worden beëindigd, dan vervalt de machtiging automatisch.

Speciaal voor nieuwe leden zonder machtiging
Als je dit jaar lid werd en verzuimde een machtiging voor automatische incasso van de contributie af te geven, is hier de gelegenheid dit vóór 1 oktober alsnog te doen en zo je lidmaatschap voor volgend jaar voort te zetten zonder extra kosten voor een nieuwe inschrijving.

Om te machtigen vindt je hieronder een formulier. Vul het volledig in en verstuur het vóór 1 oktober. Dan wordt gegarandeerd de HVZ VISpas voor volgend jaar op tijd thuisbezorgd.

Foutmelding

Hierbij machtig ik Hengelsportvereniging Zaanstreek HVZ tot wederopzegging om jaarlijks de contributie van het daarop volgende jaar van mijn rekening af te schrijven.

Hierdoor ontvang ik altijd vóór 1 januari de VISpas van het nieuwe jaar. De afschrijving vindt éénmaal per jaar plaats in het najaar. Er geldt een wettelijke storneringsperiode.

Opzeggingen of (adres)wijzigingen dienen vóór 1 oktober te worden doorgegeven.

De velden met * zijn verplicht. Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Voorletter(s)
Event. tussenvoegsel (bv. van der)
Achternaam
Geboortedatum (dd-mm-jj)*
Geslacht
Straat en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnr
Laatste 6 cijfers van de HVZ VISpas 0735900 . . . . . .
IBAN (rekeningnummer)
BIC-code van de bank bij betaling vanuit het buitenland