Alles over het Zomerkamp

Ook deze zomer wordt er weer een zomerkamp gehouden in het gebied van de Nieuwkoopse plassen. Vissen en kamperen op en rondom een eiland in dit schitterende gebied. We vissen met z’n tweeën vanuit bootjes.

Lekker vissen, lachen, keten, varen...
Iedere dag zijn er drie wedstrijdjes en steeds loot je met wie je nu weer de boot in gaat. Dat wordt lachen! Het vangstresultaat telt per bootje en daarmee zijn mooie prijzen te winnen. Soms, als het te warm is om te vissen, wordt er gezwommen in het nabijgelegen buitenbad.

We slapen met z'n allen in een grote tent en verder is er een keukentent en een eettent. Behalve je boterham voor zondagavond hoef je geen etenswaar mee te nemen want overal wordt voor gezorgd, tot en met een heerlijke barbecue op dinsdagavond.

Maden en voer neemt de jeugdleiding mee en is voor een klein bedrag te koop. Verder hoef je geen geld mee te nemen, want meer is er op het eiland toch niks te koop. Dit hoeft ook niet want gaan gewoon lekker vissen, eten, keten, varen, zwemmen en lachen.

Dit jaar is het zomerkamp vanaf zondagmiddag 23 juli tot woensdagmiddag 26 juli.

Lijkt jou dit gezellig en leuk en houd je van wedstrijdvissen, geef je dan vóór 1 juni op voor dit zomeravontuur want VOL is VOL!  De kosten voor dit te gekke jeugdkamp bedragen maar € 69,-.  Dit is inclusief een vaste oversteek hengel van 5 meter welke je na het kamp mee naar huis mag nemen.

Inschrijven
Schrijf je hier online in of via de bon in het HVZ Nieuws. Let op: de inschrijving is pas geldig nadat je betaling is ontvangen. Het rekeningnummer ontvang je per e-mail na je inschrijving.

Meer info?
Stuur een e-mailbericht naar jeugd@hvznet.nl en lees het   informatieblad on line.