Senioren 50+ afdeling

Vissen is ook, of misschien wel juist voor ouderen, een leuke hobby. Daarom heeft de HVZ een seniorenafdeling waar jaarlijks een spannende viscompetitie wordt gehouden. Ook verrichten de leden allerlei voorkomende werkzaamheden op het verenigingskantoor wanneer dat nodig is.

Ieder HVZ-lid van 50 jaar en ouder kan deelnemen aan de activiteiten van de senioren-afdeling. Deelname aan het hele programma is gratis! Je kunt je hier aanmelden of het HVZ kantoor.

De competitie
Tussen april en september worden er om de 14 dagen zo'n 14 viswedstrijden gevist in verschillende wateren, zoals de Zuidervaart, de Gouw in Zaandam, het Noord-Hollands-kanaal en de Markervaart.
Er wordt steeds op vrijdag van 08:30 tot 13:30 uur gevist. Loten op de wedstrijddag om 07:15 uur. Er zijn vier zgn. afschrijfwedstrijden. Op vakantie gaan is dus geen probleem als je jezelf maar netjes afmeld.

Voor alle 50+ HVZ leden is er een extra feestelijke visdag op 3 juni.

Het hele programma voor 2017 lees je hier!

Prijsuitreiking
Eind augustus is er altijd een feestelijke prijsuitreiking. De datum en plaats vindt jeook  in het jaarprogramma..