Workshop vissen op karper.

terug naar overzicht

Maandag, 3 september 2018

Speciaal voor onze leden die deze fantastisch sterke sportvis een keer willen vangen organiseert de HVZ Karpercommissie een gratis workshop voor jong en oud(er) op 27 september in het HVZ gebouw op sportpark de Kalverhoek.

Workshop Karper Vissen

Op donderdag 27 september 2018 van 19.30 tot 22.00 uur organiseren ervaren karpervissers met specialistische kennis (commissieleden van de commissie Karpervissen van HVZ) een leuke en leerzame workshop over het karpervissen voor jong en oud. 

Er wordt het een en ander vertelt over de verschillende manieren van het vissen op karper en hoe je dit het succesvolste aan pakt. Denk aan bijvoorbeeld het statisch vissen op karper (de meest populaire manier met de elektronische beetverklikkers), het vissen op karper met de pen (de klassieke dobbervisserij met de penhengel die ook erg populair is) en de nieuwste manier met de vaste hengel met elastiek (deze uit België over gewaaide manier om op karper te vissen wordt steeds populairder en is ook echt spannend).

Natuurlijk kunnen de deelnemers aan de workshop zelf ook (met of zonder hulp) dingetjes uitproberen en er zijn voldoende specialisten aanwezig om je vragen over karpervissen en viswater te beantwoorden.

27 september 19:30u zaal open 19:15u HVZ gebouw Zuiderweg 72g WijdeWormer.
Let op! Beperkt aantal deelnemers en er zijn al diverse plekken gereserveerd, dus schrijf je snel in! Vooraf inschrijven (deelname is gratis voor HVZ leden, 10 euro voor niet leden) via de mail. 
Mail je voor en achternaam + woonplaats naar: karpervissen@hvznet.nl
Tip: Er zijn frisdranken verkrijgbaar voor 1 euro maar gepast betalen a.u.b.

Geef je op en vang die kanjers.