Sfeerimpressie en foto's van onze najaarsvergadering.

Maandag, 12 november 2018

Lees hier het verslag.

Najaar bijeenkomst 30 oktober 2018

Op 30 oktober werd in aanwezigheid van 65 leden de jaarlijkse najaar bijeenkomst gehouden.
De belangrijkste mededelingen waren:

- De splitsing van de nachtvergunning en de derde hengel voor onze leden.

- De uitbreiding van de controlecommissie, met vier nieuwe controleurs, te weten: Brand Koopman; Bauke Post; Balram Ramsoekh
  en Richard Geerlings.

- Een ingezonden brief van de heer Piet de Jager uit Westzaan, inmiddels 88 jaar, maar nog steeds ontzettend betrokken bij de
  vereniging. Hij heeft onder andere de wens dat de Westzanerpolder wordt gebaggerd.

- De aankondiging dat onze Hengelsportbeurs op 24 februari 2019 is.

- HVZetter van het jaar.
Sinds 2003 is hij penningmeester van de Vliegvisafdeling en is hij ook instructeur van zowel de beginnende als gevorderde vliegvissers. Theo van Laar werd als HVZetter van het jaar benoemd, kreeg de bijhorende speld opgespeld, ontving bloemen en een cadeaubon.

De agenda werd voor de pauze snel doorgenomen. Niemand had zelfs iets te vragen bij de rondvraag, zo was er ruim tijd voor de gastspreker Albert Vliegenthart van de Vlinderstichting. Hij hield een zeer boeiende lezing over de verscheidenheid aan libellen, als indicator van de waterkwaliteit.
De leden luisterden aandachtig en hadden zelfs nog wat vragen aan Albert. De aanwezige leden zullen, als ze vanaf het voorjaar weer aan de waterkant zitten, meer oog hebben voor de libellen.

Na de lezing werd de avond traditioneel afgesloten met de verloting van gerookte vis, hengelsportspullen en etenswaren.

Onze vrijwilliger van het jaar! Theo van Laar.

Lezing van ecoloog Albert Vliegenthart van de Vlinderstichting over o.a. libellen als indicator voor de waterkwaliteit.