De HVZ heeft een koninklijk onderscheiden voorzitter!

Vrijdag, 26 april 2019

Wim de Vries is benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau!

Vrijdag 26 april 2019 heeft onze voorzitter Wim de Vries een koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij is benoemd als lid in de orde van Oranje-Nassau en ontving deze onderscheiding uit handen van burgemeester Tange van Wormer.

In ons clubgebouw op sportpark “de Kalverhoek” waren Wim en zijn echtgenote Ingrid, familieleden, HVZ bestuur, ere-leden en commissieleden aanwezig.

Wim is ooit 40 jaar geleden als commissielid bij de jeugd begonnen bij een HVZ met toen slechts 800 leden en waar de contributie nog aan de deur werd  opgehaald.
Naast zijn fulltime werk is hij de afgelopen jaren actief geweest in diverse vrijwilligers functies binnen onze HVZ. Nu is hij altijd aanwezig bij vergaderingen van het dagelijks en algemeen bestuur maar ook bij bijna alle verengingsactiviteiten.

Wim vertegenwoordigt onze belangen  bij de hengelsportfederatie, Sportvisserij Nederland, diverse gemeenten, het waterschap en andere overheden met verve. Maar bovenal is hij een mensen-mens die net als wij de hobby vissen heeft.

Hij is de laatste jaren een prima ((interim) voorzitter gebleken van onze club met 4500 leden. Meer als verdiend dus deze onderscheiding.
Gelukkig stelt Wim zich bij de komende ledenvergadering weer herkiesbaar als voorzitter voor een volgende termijn.

Wim namens alle HVZ leden gefeliciteerd met deze mooie verdiende onderscheiding en geweldig bedankt.

Ook in zijn woonplaats is Wim de Vries vandaag met extra waardering ontvangen! Lees het hier: https://www.facebook.com/ingrid.devries.3152/posts/2224730040903947