HVZ verwent bewoners van Pennemes met vismiddag

Donderdag, 11 juli 2019

Vismiddag met bewoners van Pennemes.

Het was al aangekondigd en de belangstelling was dan ook groot toen wij op dinsdag 9 juli om 14.15 begonnen te vissen met de bejaarden van Pennemes.In het begin is het altijd even moeilijk maar als de mensen eenmaal op hun plaats zitten wordt het heel leuk en gezellig.
Er waren 11 deelnemers en de HVZ had 11 vrijwilligers dus dat was 1 op 1. De vangst was heel beperkt in tegenstelling van het jaar daar voor.
Ook van Pennemes waren er een aantal vrijwilligers die de mensen bijstonden en zorgden voor rust, drankjes en wat te snoepen.
Hondje Jacky was ook van de partij. Het deed ons goed te zien dat de mensen zo genoten hebben van deze middag in de natuur en blij naar huis gingen.

Daar doe je het voor. Ook was er belangstelling van de media. Sarah Vermoolen van De Zaanse verhalen heeft een leuk verhaal geschreven en geplaatst op facebook en op www.dezaanseverhalen.nl

Nicoline Kok, activiteitenbegeleidster van Pennemes heeft al aangegeven “Volgend jaar weer”

Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie hulp en inzet op deze middag.