Voorzitter Wim de Vries "Algemene Ledenvergadering verzet naar 21 september"

Zaterdag, 15 mei 2021

Het coronavirus houdt ons al meer dan een jaar in zijn greep. Een jaar waarin wij vrijwel geen verenigingsactiviteiten kunnen ontplooien.

Geen Hengelsportbeurs, geen wedstrijden en geen verslaglegging in het HVZ Nieuws van deze zo gewenste activiteiten. Gelukkig kunnen we nog wel individueel vissen.

We zullen dit jaar bekijken of de toegenomen hengelsportdrift in coronatijd stabiliseert en de nieuwe leden lid blijven en ook dit jaar doorgaan met vissen. Het minder gunstige weer in het voorjaar speelt daarbij wellicht een rol.

Algemene Ledenvergadering (ALV) - Als bestuur waren we wat te opportunistisch om reeds in mei onze ALV te willen houden. We hielden geen rekening met de Britse variant van het coronavirus en hoopten dat verruimingen eerder mogelijk waren.
Een digitale ALV willen we eigenlijk niet. De vaste groep leden die onze ALV bezoekt, komt met name om de gezelligheid, een praatje, een drankje en natuurlijk de befaamde tombola.

Wij gaan er nu van uit dat we een ALV op 21 september kunnen houden. De najaarsbijeenkomst komt dan te vervallen. Daarvoor in de plaats willen wij op 22 november een inloopavond organiseren waarbij een bekende spreker aanwezig is.
Hoewel de formele benoemingen van de nieuwe secretaris en commissie-voorzitters in de ledenvergadering nog niet zijn gepasseerd, zijn ze wel enthousiast met hun werkzaamheden begonnen.

Penningmeester - Ik wil jullie nog wijzen op onze vacature van penningmeester. Wij gaan graag in gesprek met een kandidaat. Kijk  hier als je interesse hebt. Verder zijn we op zoek naar iemand die tegen een vergoeding ons clubgebouw periodiek wil schoonmaken.

HVZ 80 jaar - In 2021 bestaan we 80 jaar. Vanwege het coronavirus konden we helaas geen extra activiteiten organiseren.Wij hopen medio september een Hengelsportbeurs te houden. Dit keer wordt het wellicht een buitenactiviteit met workshops en natuurlijk met de welbekende ruilbeurs.
Houd de HVZ-website in de gaten voor activiteiten. Indien noodzakelijk sturen wij weer een nieuwsbrief.

Ik wens iedereen een mooie zomer toe, blijf gezond en optimistisch.

Met vriendelijke groet,

Wim de Vries, voorzitter