HVZ Hengelsportbeurs
De HVZ organiseerde elk jaar en voor het laatst op 23 februari 2020 een grote hengelsportbeurs. Deze is gratis toegankelijk is voor alle hengelsportliefhebbers. Wij gaan er van uit dat dit in 2022 ook weer kan gaan gebeuren dus heb je interesse houdt dan onze website in de gaten.

Dit vindt je onze beurs:

Een ruilbeurs en mooie aanbiedingen
Traditioneel is inmiddels de ruilbeurs, waar beginners en gevorderden een goede ‘vangst‘ kunnen doen. 
Wie een goedkoop hengeltje voor zichzelf of zijn kinderen zoekt, maakt grote kans tussen de tweedehands en soms nog nieuwe spullen iets van zijn/haar gading te vinden. 
Wie op zoek is naar een betaalbare zeehengel of een originele Jan Schreiner-spinhengel kan er ook vaak zijn slag slaan. Er zitten vaak prachtige oude visspullen tussen voor verzamelaars.

Wil je materiaal aanleveren voor de verkoop?
Materiaal voor de ruilbeurs kan op donderdag, vrijdagavond of zaterdagmorgen, voorafgaand aan de beurs, in het HVZ-kantoor worden aangeboden.

Veel activiteiten en voorlichting op deze beurs.
Diverse HVZ-commissies presenteren hun activiteiten. Aanwezig zijn de zeevisafdeling, de zeer actieve Vliegviscommissie met viegbinddemonstraties. Verder de bloeiende Jeugdafdeling, de Controlecommissie met voorlichting en informatie, de specialisten van de Baars-, Karper-, Roofvis- en uiteraard de Wedstrijdcommissies. Ook zijn verschillende hengelsport gerelateerde instanties vertegenwoordigd met een voorlichtingsstand. Ervaren hoe het is een grote vis te drillen kan bij de stand van Sportvisserij Mid West Nederland.

Hier de plattegrond van onze laatste beurs in 2020
Bekijk hier wat foto's uit 2017

Stuur voor meer informatie een e-mailbericht naar Frans Hagens via hengelsportbeurs@hvznet.nl