Inschrijven Koppelwedstrijd

Ook dit jaar vissen wij onze gezellige koppelwedstrijden tussen jeugd- en familieleden.

Je vist samen met een familielid, bijvoorbeeld met  je opa, oma, vader, moeder, broer of zus, neef of nicht, voor mooie prijzen en het allermooiste is dat de deelname aan deze wedstrijd gratis is. Voor ieder koppel is er een prijs.Goeie reden om eens te laten zien wie de beste visser in de familie is!

Let op: deze wedstrijd gaat alleen door als er minimaal 10 inschrijvingen zijn! Tot ziens.

Schrijf je nu in!

Met het versturen van het formulier verklaar je accoord te zijn met onze privacyverklaring.

Foutmelding

Voor- en achternaam