Programma 2024


Jeugdleden opgelet!

Met veel plezier presenteert de Jeugdcommissie van HVZ het programma voor het voorjaar en de zomer van 2024.
Boordevol met nieuwe activiteiten!

In maart beginnen we met drie vislessen die je krijgt van een échte vismeester. Super interessant want hij leert je van alles voor wanneer je gaat vissen en de vissen waar je dan op vist.
In drie lessen neemt hij je mee en verteld hij je van alles over vissen, zoals waar ze leven, hoe je ze kunt herkennen en natuurlijk het allerbelangrijkste, hoe je ze het beste kunt vangen! 
Deze lessen zijn ook heel handig want al in april start de Jeugdcompetitie. Hierbij kun je dan bijvoorbeeld al je nieuwe kennis tijdens de wedstrijden toepassen. Wie weet word jij dan wel de nieuwe Jeugdvis Kampioen van de HVZ! 
Hoe tof zou dat zijn! 

Benieuwd naar wat we nog meer voor jullie in ons programma hebben? Kijk dam snel op het programma of download het. Voor alle activiteiten geldt: Meedoen is gratis voor HVZ-jeugdleden. 

Kennismaken met de jeugdafdeling en een keer gratis meedoen, om te ervaren hoe het is, kan altijd. Stuur in ieder geval even een berichtje naar Tjerk Veen e-mail: hvz-jeugd@ziggo.nl met je naam en telefoonnummer.

Ben je nog geen lid? Geen probleem: Je kunt gewoon on line  lid worden. Jeugdlid ben je al voor €15,- per jaar. Dan krijg je van ons de jeugd vergunning, 5x per jaar ons HVZ-Nieuws en kun je vissen wanneer en bijna waar je maar wilt. Klik hier om nu lid te worden: www.hvznet.nl

Inschrijven voor activiteiten ga naar onze website: www.hvznet.nl - klik in het menu aan “Speciaal voor leden” kies dan voor “Jeugdafdeling” en schrijf je in voor waar je aan mee wilt doen.
Mochten er nog vragen zijn kun je altijd een mailtje sturen naar hvz-jeugd@ziggo.nl

De Jeugdcommissie verheugt zich erop je te verwelkomen bij onze activiteiten, tot dan!

        DOWNLOAD HET PROGRAMMA HIER IN PDF.