24 uurs karper koppelwedstrijd is vol

terug naar overzicht

Maandag, 17 september 2018

Lees hier alles over deze wedstrijd op 20 en 21 oktober!


24-uurs Karper viswedstrijd van de HVZ karper commissie is vol geboekt! 

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018 organiseert HVZ een 24-uurs viswedstrijd voor koppels (2-tallen) aan de Jagersplas te Zaandam. Hier kun je wellicht je opgedane ervaringen en kennis vanuit de workshop inzetten!. De wedstrijd zelf begint zaterdagochtend om 8:00u maar je dient rond 6:30u aanwezig te zijn voor loting van een stek en opbouwen (je mag onder begeleiding Jagersveld in met je spullen dus hoeft niet te lopen of fietsen).

Bas Witte, de HVZ statisch karpervissen specialist die je misschien nog kent als de controleur en wedstrijdleider van de Karper Koppelwedstrijd van afgelopen voorjaar, zal de wedstrijdleiding doen. Door terug kerende én nieuwe sponsors na het succes van de Karper Koppel Wedstrijd in dit voorjaar, zullen er mooie prijzen beschikbaar worden gesteld. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro (per koppel van 2 deelnemers) en inschrijving vooraf door een e-mail te sturen met voor + achternaam + woonplaats van de deelnemers. Let op! Er zijn nog maar 5 plaatsen (voor 5 koppels) beschikbaar en HVZ leden gaan voor en niet HVZ’ers betalen 10 euro extra. 
Wees er dus snel bij.

Tip: Als je kennis en tips verzameld op de workshop (zie hierboven) en deze wedstrijd gebruikt om nog eens goed te oefenen (met wie weet een mooi resultaat) dan heb je in 2019 de opper kans, want dan organiseert de commissie Karpervissen van HVZ opnieuw de grote Karper Koppel Wedstrijd een vol weekend lang door heel het Jagersveld met weer een mooie afsluiter en extra’s. Laat de kansen dus nu niet lopen en doe mee met de workshop én de 24-uurs wedstrijd als het even kan! Mail je inschrijving(en) naar: karpervissen@hvznet.nl