Ga mee bootvissen op zee met de HVZ zeevissers.

Woensdag, 18 september 2019

We gaan zeevissen met de de boot met een ploeg van maximaal 30 personen vanuit Scheveningen. Op 22 september en 17 november. Dit is de 5e en 7e wedstrijd voor de HVZ zeevissers. Daarmee is de boot echter nog lang niet vol! Er zijn nog wat plekken voor zeevissers van andere verenigingen. Geef je snel op dan kun je misschien ook mee.

Voor de bootwedstrijden vanuit Scheveningen verzamelen we om 7:30 uur in Scheveningen, pieren zelf kopen bij Albatros Hengelsport (Dr. Lelykade 70, 2583 CM Den Haag).
We vertrekken om 8:00 uur, inschrijfgeld is € 30,- (exclusief pieren). We zijn om circa 15:30 uur terug in Scheveningen.
De boot waar we mee vissen ligt schuin tegenover Albatros Hengelsport en heet de Estrella.

Stuur een email en geef je op met naam, adres en telefoonnummer naar zeevissen@hvznet.nl dan nemen we contact met je op.