Wedstrijdvissen - Het mag weer dus geef je op!

Dinsdag, 26 mei 2020

Cor Martens voor de senioren en Herman Veenstra voor de 55+ vissers hebben binnen de HVZ nog een kleine competitie uitgewerkt. Bij voldoende belangstelling kan deze nog worden gevist.

Door Sportvisserij Nederland zijn verschillende protocollen uitgewerkt rondom het vissen in verenigingsverband met maximaal 30 personen.

Nu zijn er nog onvoldoende deelnemers maar als jullie het zien zitten kun je dus op vakantie wedstrijdvissen in je eigen HVZ water.

Dat zijn de bekende wateren zoals de Zuidervaart, Nauernasche vaart, Markervaart etc. Cor Marten werkt hier een programma voor uit.

Vissen van 19.00 tot 22.00 uur op dinsdag. Mogelijk in juli een half uurtje langer.

Heb je interesse in het senioren vissen geef je dan per email op bij Cor Marten  : ellyencor@outlook.com

Heb je interesse in het vissen met de 55+ senioren geef je dan op bij Herman Veenstra. : h.veenstra534@kpnmail.nl
De 55+ vissers vissen op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Doen hoor en tot ziens aan de waterkant op gepaste afstand natuurlijk.

Martijn Tijms